Tietoa magneettikoruista

Magneetteja kaikenikäisille

Koruja ja magneetteja on yhdistetty toisiinsa tuhansien vuosien ajan. Magnetiitti on luonnollinen magneettinen kivi. Tarinan mukaan jo Kleopatra olisi käyttänyt tällaista kiveä otsassa olevan amuletin muodossa säilyttääkseen kauneutensa. Ja historiassa on lukemattomia esimerkkejä viisaista ja kuuluisista ihmisistä, jotka suosittelevat voimakkaiden magneettien käyttöä vaihtoehtoisena hoitomuotona. Siksi on aivan loogista, että ENERGETIX käyttää magneetteja kauniissa magneettikoruissaan.

On totta, että tuhansien vuosien ajan ihmiset ovat halunneet koristaa itseään kaikenlaisista syistä. Aikana, jolloin koruja ei vielä voitu tehdä, iho värjättiin kaikenlaisilla väreillä ja koristeena käytettiin lehtiä, juuria ja luita. Kun koruja oli, ne tietysti palvelivat myös koristeina, mutta niitä käytettiin mm. statuskohteina, jotta metsästäjän kyvyt voitiin osoittaa, talismanina (houkuteltiin hyvää onnea), amulettina (negatiivisten energioiden karkottamiseksi), uskonnollisena symbolina tai jopa taloudellisena sijoituksena.

Tänä päivänä taas on luonnollista, että ihmiset käyttävät koruja päivittäin korostaakseen henkilökohtaista ulkonäköään ja identiteettiään. ENERGETIX-magneettikorut ovat erityisiä, koska magneetteja on sisällytetty koruihin. Korujemme käyttö kertoo jotain ihmisistä, jotka käyttävät niitä: ENERGETIX-magneettikorujen valinta on valinta tietylle elämäntyylille ja tietoinen valinta omalle hyvinvoinnillesi.

Energetix magneettikorut

Mikään ei oikeastaan ole kehon hyvinvoinnin kannalta niin tärkeää kuin hyvä verenkierto.

Linus Carl Pauling sai vuonna 1954 kemian Nobelin palkinnon keksiessään hemoglobiinin magneettiset ominaisuudet. Tällä keksinnöllä on suuri merkitys, sillä rauta kuljettaa kehomme hapen ja lisäksi sillä on myös tärkeä tehtävä solujen aineenvaihdunnassa. Rauta on tärkeä energianjakaja ja magnetisoituu helposti.

Monet syyt johtavat verenkierron vajaatoimintaan ja siten heikentyneeseen organismin toimintaan. Yksi syy tähän on punaisten verisolujen ns. ”kolikkorullamuodostuminen”. Tällöinen ne kasautuvat päällekkäin, aivan kuin kolikot rullassa tai rusinat purkissa. Tämän voi aiheuttaa esimerkiksi liikunnan puute, liian vähäinen vedenjuonti, sairaudet, mutta myös monet muut asiat.

Magneetin vaikutus

Kun punaiset verisolut ovat kerääntyneet tällaiseen ”kolikkorullamuodostelmaan” eivät ne mahdu pienimpiin verisuoniin ja myöskin niiden kyky sitoa happea on vähentynyt, koska niiden pinta-ala on nyt pienempi toisiinsa sidottuna. Kudokset eivät siis saa niin paljon nyt happea ja ravintoa. Myöskään myrkyt ja kuona-aineet eivät poistu kehosta yhtä tehokkaasti.

Magneettien on tutkittu tehoavan meihin niin, että kun asetat tarpeeksi vahvan magneettituotteen jollekin kohtaa ihoasi, reagoivat punaiset verisolut verenkierrossasi magneettiin hemoglobiinin magneettisen ominaisuuden vuoksi niin, että ”kolikkorullamuodostumat” alkavat ikäänkuin hajota ja mahtuvat näin ollen niihin pienempiinkin verisuoniin. Ja koska muodostumat hajoavat pienemmiksi, on niissä pinta-alaakin enemmän sitoa happea ja ravinteita.

Lisätietoa magneeteista

Oletko joskus kuullut sanonnan: ”Siellä missä kipu, siellä hapen puute”?

Magneetit eivät siis paranna mitään, eivätkä tee ihmeitä. Magneetit kuitenkin tukevat kehoamme toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla, tasa-painottavat elimistömme toimintaa ja voivat lievittää monenlaisia vaivoja kuten kipuja, turvotuksia, jomotuksia.

Kannattaa kokeilla itse ennekuin tyrmää täysin asian. Monet skeptisemmätkin ihmiset ovat yllättyneet magneettien vaiktutuksesta niitä kokeiltuaan. Muista kuitenkin kääntyä aina lääkärin puoleen, jos jokin asia terveydessäsi askarruttaa. Mikään vaihtoehtohoito ei korvaa koulutettua lääkäriä ja lääketiedettä.

Korujamme voit käyttää täysin normaalin korun tavoin eikä sinun tarvitse niin halutessasi välittää siinä olevasta magneetista eli voit ostaa korujamme vain niiden kauneuden ja tyylikkyyden vuoksi.

Energetix-mallistosta löydät korujen lisäksi myös wellness-tuotteita ja kaikissa tuotteissamme on vähintään 1200 gaussin vahvuinen neodyymimagneetti kiinnitettynä kestävästi ja huomaamattomasti.

Wellness magneetit
Hyvinvointituotteet

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan Energetix-tuotteita, jos teet istumatyötä tai seisot paljon jaloillasi koko päivän. Jos taas matkustat paljon esim. lentokoneella, kannattaa kokeilla magneettista unimaskia ja niskatyynyä.