Jälleenmyyjäksi

Etsitkö uutta tuoteryhmää yrityksesi valikoimiin? Haluaisitko tehdä osa-aikatyötä? Oletko opiskelija tai kotiäiti? Olisitko innostunut koti-kutsujen pitämisestä?

Korukutsut

On monia vaihtoehtoja ryhtyä mukaan Energetix-tuotteiden jälleenmyyjäksi. On myös monia tapoja joilla voit tätä työtä tehdä. Ja juuri siksi kannattaa miettiä lähtökohtaisesti niin, että mitä sinä haluat tältä työltä?

Miten paljon haluat käyttää aikaa? Haluatko tehdä magneettityötä harrastusluontoisesti vai haluatko kenties tästä ihan oikean työn ja panostaa enemmän aikaasi? Näitä kannattaa miettiä ja usein kun tälle harrastukselle antaa pikkusormen, se vie koko käden ja nimenomaan hyvällä tapaa.

Energetix rannekkeet

Olen toiminut magneettikorujen parissa jo niin kauan, että tiedän, mitkä ovat yleisimpiä kysymyksiä. Tässä jaan sinulle niitä ja jos jotakin jäi askarruttamaan, niin kysythän minulta lisää.

Sitoudunko minä johonkin? Et sitoudu. Saat liittyä mukaan magneettikorujen jälleenmyyjäksi ja tehdä ostoja ja myyntiä silloin, kun sinä haluat ja tilailla vaikka itsellesi ja perheellesi.

Onko tässä liiketoiminnassa pakko ostaa joka kuukausi jotakin? Ei ole. Jos taas teet tätä työtä ammattimaisemmin ja haluat ryhtyä kasvattamaan omaa tiimiä, jonka kanssa teette aktiiviseti yhteistyötä, silloin sinulle tulee aktiivisuusvelvoite, jos haluat tiimistäsi bonuksia. Toki yleensä silloin toimintasi on jo luonnostaan sen verran aktiivista, että tämä tapahtuu jo melkein automaattisesti. Mutta siis, jos sinulla ei ole omaa tiimiä vaan teet työtä itseksesi tai myyt tuotteita omassa liikkeessäsi tai tilailet itsellesi ja tuttavillesi, niin voit tilata niin harvoin tai usein kuin haluat.

Voinko liittyä jälleenmyyjäksi ilmaiseksi? Jälleenmyyjäksi liittyminen ei maksa mitään, mutta toki kannattaa tilata muutama tuote, joita esitellä. Valmis pieni aloituspakkaus sisältää yhden korun ja muuta materiaalia ja maksaa 46 euroa.

Pitääkö minun pitää kutsuja tai esittelyitä? Ei pidä. Sinä voit toimia juuri niin kuin itse haluat. Monet pitävät kotikutsuja, koska huomaavat, että niissä yleensä on hyvät myynnit ja ne ovat todella mukavia tilaisuuksia. Yhtä hyvin voit tehdä kauppaa kuvastojen ja vaikkapa nettikaupan kautta. Jokainen jälleenmyyjä voi ostaa valmiin nettikaupan kuukausimaksulla, joka on noin 15€/kk. Tämä on mainio tapa, sillä tuotteet lähtevät asiakkaalle suoraan Saksasta eli sinun ei oikeastaan tarvitse tehdä muuta kuin markkinoida nettikauppaasi.

Monet myös myyvät tuotteita esim. omassa mymälässä tai hoitolassa.

Missä voin myydä tuotteita? Melkein missä tahansa, paitsi et kirpputoreilla. Kotona, töissä, kerhoissa, kuvaston avulla, kauppojen auloissa, yrityksille, tapahtumissa, festareilla, markkinoilla, messuilla, naisten illoissa, miesten illoissa, sairaaloiden kahvioissa, urheilutapahtumissa, yritysten auloissa, lounaspaikoissa, kampaamoissa, kauneushoitoloissa, hierojan vastaanotolla, päiväkodeissa, omassa myymälässä jne.

En osaa myydä, voinko ryhtyä myyjäksi? Jos et lainkaan tahdo kenellekään puhua asiasta, niin ehkä ei sitten kannata. Mutta jos uskot, että haluat kertoa/esitellä kauniita koruja ja magneettituotteita muille niin varmasti voit tässäkin tapauksessa oppia paljon lisää. Elämä on kehittymistä ja tässä on yksi vaihtoehto kehittyä kaupan ja myynnin parissa. Minä olen toiminut kaupan alalla pian 3o vuotta ja mielelläni toimin innokkaan henkilön mentorina ja kouluttajana.

Miten tässä tienaa? Aivan niin kuin missä tahansa työssä, tekemällä työtä. Voit tienata rahaa myymällä tuotteita mm. edellämainituissa paikoissa ja saat provisiota myynnistäsi 20-40% TAI voit tienata vielä lisää ryhtymällä kouluttamaan omaa tiimiä, jolloin ansaintamalli laajenee. Itsekin toimin päätoimisesti päivätyössä ja tämä Energetix-työ on kakkostyöni.

Tuleeko minusta nopeasti rikas tässä työssä? Ei, tämä ei ole mikään hokkuspokkusbisnes. Tekemällä työtä etenet ja saat enemmän palkkaa. Mutta voit kyllä päästä ajan mittaan ihan mukaville ansioille. Voit myös laajentaa toimintaa vaivatta ulkomaille, jos sinulla on esimerkiksi ystäviä tai sukulaisia ulkomailla. Myös nettikauppaa voit käydä kansainvälisesti, nettikauppamme onkin englanninkielinen ja tilaukset asiakkaille menevät heille aina ilman toimituskuluja.

Voinko ostaa tuotteita hyllytavaraksi hoitolaani tai yritykseeni? Voit, ota yhteyttä minuun.

Koulutetaanko uusi jälleenmyyjä?  Toimin mentorinasi ja käymme läpi  perusasiat aloittaessasi, kaikkea ei voi oppia heti vaan kannattaa edetä rohkeasti askel askeleelta. Halutessasi pitää kutsut, tulen sinulle pitämään kutsut tai paritkin.

Parhaiten oppii, kun on itse aktiivinen, opiskelee asioita mm. backofficen avulla aktiivisesti sekä kyselee omalta mentoriltaan kaikki, mikä askarruttaa.

Mieti näin alkuun, mitä sinä haluat tältä työltä? Kaikille kuuluu alkuun kotiesittelyn tai muunlaisen esittelyn pito eli minä tulen pitämään esittelyn ja uusi jälleenmyyjä saa kuunnella ja myynnit menevät hänen hyväkseen. Jos haluat, tulen pitämään vielä toiset ja vaikka kolmannetkin kutsut, jos tarve vaatii. Toki vastuuta on myös itselläsi, eli tietoa löytyy paljon yrityksen jälleenmyyjän sivuilta, FB-ryhmistämme, esitteistä ja muista materiaaleista jne eli myös itse on hyvä ottaa aktiivinen ja tiedonjanoinen asenne. Olen mielelläni käytettävissäsi aina, kun jokin askarruttaa 🙂

Toivomme, että sinussa on yrittäjähenkisyyttä, hulluja ideoita ja heittäytymisen hauskuutta, positiivista otetta asioihin, oma-aloitteisuutta, innokkuutta ja sinnikkyyttä.

Pitääkö minun olla yrittäjä? Jokaisen on itse huolehdittava ilmoitus verottajalle ansaisemistaan tuloista tässä liiketoiminnassa (jos et siis ole yrittäjä ja sinulla ei ole kirjanpitäjää). Toki se auttaa, jos sinulla on jo y-tunnus, mutta alussa se ei ole välttämätöntä eikä este aloittamiselle. Kysy vain rohkeasti lisää minulta asiasta. Yrittäjällä on myös kirjanpitovelvollisuus, mutta tänäpäivänä esim. kevytyrittäjyys on helppo tapa aloittaa.

Miten voin aloittaa? Kerro minulle kiinnostuksestasi joko soittamalla tai ottamalla yhteyttä jotakin muuta kanavaa käyttäen. Olen sinuun yhteydessä ja rekisteröin sinut järjestelmäämme jälleenmyyjäksi. Siitä se sitten lähtee, pääset tutustumaan jälleenmyyjän sivuihin ja tehdään yhdessä suunnitelma, miten etenemme ja millä aikataululla.

Mira 044-0200471

Magneettikoru