Magneetit saattavat helpottaa
Hyvinvointi,  Magneettikorut

Mitä teen, jos päätä särkee?

Kärsin päänsärystä
Mistä minä saan avun päänsärkyyn?

Kyllä, kuulun niihin ihmisiin, joiden pää särkee säännöllisesti ja sen vuoksi aikoinani myös ajauduin käyttämään magneetteja ja magneettikoruja.
Eli heti tässä alussa sait vastauksen siihen, että magneetit eivät ole taikakalu tai mikään ihmejuttu, joka poistaisi sinun vaivasi, särkysi tai sairautesi. Niiden vaikutus perustuu ihan luonnolliseen asiaan, fysiikkaan ja kemiaan. Siihen, että meillä on verenkierto, joihin erittäin voimakkaat magneetit vaikuttavat ja toki ei sitäkään voi sivuuttaa, että olemme aikuisena 60-70%:sti vettä ja magneetit vaikuttavat vahvasti myös veteen. Kun puhumme magneettien vaikutuksesta, ei ole sama, käytätkö jääkaappimagneettia vai voimakasta neodyymimagneettia, ne ovat aivan eri asia.

Helposti kiinnitettävä tehosydän
Tehosydän

Magneeteilla voit siis monia vaivojasi helpottaa eli suosittelen kokeilemaan, jos vähänkään kiinnostaa. Emme kuitenkaan saa luvata magneettien vaikuttavan varmasti sinulle sinua hyödyntäen, mutta jokaisella on kuitenkin oikeus hoitaa terveyttään parhaaksi katsomallaan tavalla ja täten jokainen on vapaa kokeilemaan ja kertomaan kokemuksistaan muille.
Ja vaikka mitään vaivaa ei olisikaan, sinulla on aina lupa hoitaa terveyttäsi jo silloin, kun mitään vaivaa ei edes ole, joten siinäkin mielessä on voi hyvin aloittaa magneettien käyttö ja siinä vaiheessa.

Itse aloitin kokeilemaan niiden vaikutusta vuosia sitten päänsärkyihini. Ja nykyään käytän ehkä vieläkin enemmän helpottamaan selkäkipujani sekä väsyneitä tai särkeviä jalkojani.

Kun päätäni särkee, mietin ensiksi, olenko juonut tarpeeksi vettä ja huolehdin siitä, että korjaan tilanteen, jos vedenjuonti on ollut sinä päivänä liian vähäistä. Joka päivä meillä juodaan hyvää ja pehmeää, hyvänmakuista magnetisoitua vettä. Veden voi helposti muutamassa sekunnissa magnetisoida pyöräyttämällä vesitikkua vedessä, asettamalla veteen pienen vesimagneetin tai käyttämällä magneetin sisältävää lasinalustaa. Meidän vesijohtovetemmehän ei ole puhdasta, vaikka niin usein luulemme. Vesi on käsitelytä erilaisin kemikaalein ja monesti jopa haisee ja maistuu pahalta. Muutoksen voi huomata välittömästi, kun on asettanut magneetin veteen.

Jos minulla ei päänsäryn alkaessa ole ollut tehosydäntä kiinni jossakin päin kehoa (vaatteessa), kiinnitän sen heti oireiden tullessa niskaan tai hartioihin. Olen todennut lukuisia kertoja, että itse koen sen helpottavan päänsärkyäni alle puolessa tunnissa.

Helposti magnetisoitu veti
Parempaa vettä magneettien avulla

Kuukausi sitten minulle tuli ensimmäistä kertaa aurallinen migreenikohtaus. Eli olin lähes sokea muutaman minuutin ajan ja se oli erittäin pelottava kokemus. Tarkoittaa sitä, että vaikka käytän magneetteja, eivät ne tietenkään suojaa minua kaikelta, mutta saan moneen asiaan helpotusta luonnollisella tavalla. Kunnioitan kaikkea lääketiedettä, mutta suosin myös tapoja, jotka hoitavat syytä eivätkä oiretta.

Haluan aina ensiksi kokeilla luonnollisia ja vaihtoehtoisia hoitoja, jos vaiva ei ole vakava ja vasta sitten, jos ne eivät auta, niin käytän lääkkeitä ja tottakai magneetteja siinä rinnalla.

Kerron myöhemmin lisää vedestä ja magneeteista. Kuulin muuten pari vuotta sitten siitä, kuinka joissakin kerrostaloissa käytetään vesiputkistoissa jonkinlaisia magneetteja, näin putket pysyvät parempina pitkään ja tästä syntyy säästöä tottakai. Mitä siis tekevät magneetit meille ja magnetisoitu vesi meidän ”putkistoissamme” ?

Helppokäyttöinen tehosydän
Tehosydämen voi kiinnittää lähes mihin tahansa

 

Vastaa