Magneettista elämää

Olen toiminut magneettituotteiden parissa jo vuodesta 2011.
Jännä juttu, että ikinä ihastuin näihin tuotteisiin, sillä en ollut koskaan oikein ollut “koruihmisiä”. Kaikki tapahtui ikäänkuin vahingossa. Päänsärky oli vaivannut enkä ollut löytänyt apua.

Tuttavani kysyi, halusinko kokeilla magneettikorua ja pyöräyttelin hieman silmiäni asialle. Vaikka uskonkin melkein kaikkeen maan ja taivaan välillä niin magneettien vaikutuksesta en ollut vielä kuullut. Mutta, sillä tiellä olen edelleen ja rakkaus magneetteihin on ja pysyy. Minulla on unelma siitä, että jokaisessa perheessä olisi ainakin yksi magneettituote vaihtoehtoisena hyvinvointituotteena! Esimerkiksi, jos päänsärky yllättää, voisi ennen lääkken ottoa kokeilla, auttaisiko vaikkapa magneettitehosydän?

Magneettinainen

Energetix-tuotteet ovat ikäänkuin vanha vaihtoehtoinen hoitomuoto nykyaikaisessa asussa. Tuotteet ovat koruja, joita voi käyttää täysin 100% koruna vaikka ne sisältävätkin voimakkaan neodyymimagneetin. Energetixillä on myös wellness-tuotteita, joita voi käyttää kotona tai hoitolassa hoitokäyttöön, myös lemmikeille on omat tuotteensa.

Magneettiterapia on siis ikivanha vaihtoehtohoito, ilman taikaa tai ihmettä. Energetix on saanut sydämeni ja toivon tämän välittyvän myös asiakkailleni. Lue lisää näiltä sivuilta tuotteista ja ole yhteydessä, jos jotakin kysyttävää ilmenee.

Tuotteisiin pääset parhaiten tutustumaan joko verkkokaupassa tai toimimalla kotikutsujen emäntänä. Kotikutsujen järjestäminen on helppoa, kutsu paikalle vähintään 3 ystävää ja keitä kahvit tai teet. Vielä jos sinulta löytyy vesikannu, johon saamme yhden vesitikun asetettua, siinä se. Emännänetuna saat kutsujen myynnistä (mukaan lukien omat ostosi) 10% arvosta koruja. Esim myynti 500€ – saat valita 50€ arvoisen korun tai alennusta jostakin korusta 50€. Sen lisäksi saat halutessasi ostaa erittäin edullisesta emännänesitteestä jonkin korun itsellesi. Jos kutsuiltasi joku varaa itselleen omat kotikutsut, saat sinä vielä tilata itsellesi jonkin tuotteen -30% alennuksella heti tai myöhemmin.

Somekanavani löydät:
Instagram: magneettinainen
Instagram: mira_happymind
Facebook: Magneettinainen

Ota yhteyttä: Mira Nummila 044-0200471 mira@happymind.fi

Energetix korut
Energetix kuvastonlanseerauksessa