Magneettiterapia
Magneettikorut

Magneettien voima ja kirjalöytö kirpparilta

Löysin pari vuotta sitten tällaisen mielenkiintoisen kirjan eräältä kirpparilta, en enää muista mistä. Hitsi vie, että pompin ilosta, koska en ollut tiennytkään tällaisen kirjan olemassa olosta. Kirjan on kirjoittanut Holger Hannemann ja siinä kerrotaan myöskin erilaisista tutkimuksista, joita on tehty jo hyvän aikaa sitten ja miten magneetit voivat vaikuttaa miehin ihmisiin monilla tavoin.

Monet usein kysyvät minulta, miten ne magneetit muka sitten meihin vaikuttavat ja miksi auttavat? Yleensä kerron lyhyesti, että magneetit vaikuttavat verenkiertomme kautta, koska veressämme on rautaa. Mutta asia ei ole ihan niin yksiselitteinen. Ja koska olemme Suomessa, emme voi kertoa juurikaan paljon niin magneettien kuin muidenkaan vaihtoehtoisten hoitomuotojen vaikutuksista, voimme vain todeta, että jokainen voi halutessaan kokeilla itse ja hoitaa terveyttään parhaaksi katsomallaan tavalla.

Magneettiterapia kirja

Lainaan tässä kirjaa muutamasta kohdasta, koska mielestäni siinä on niin hyvin asiaa avattu. ”Vuonna 1954 myönnettiin L. Paulingille kemian Nobel-palkinto hänen keksittyään veren väriaineen magneettiset ominaisuudet. Paulingin havainto oli sangen merkittävä, koska sen lisäksi, että rauta toimii hapen kuljettajana hemoglobiinissa, punaisten verisolujen väriaineessa, sillä on tärkeä tehtävä myös solunsisäisessä aineenvaihdunnassa. Rauta on merkittävä energian välittäjä, koska se magnetisoituu herkästi. Veren rautahiukkasiin varastoituu suuri määrä energiaa ja punaisten verisolujen raudan ja ionien magnesitoitumisen ansiosta veri vahvistuu.”

Jos et vielä tiennyt, niin ihan tiivistettynä: mitään maailmassa ei voisi olla olemassa ilman magnetismia. Magnetismi on ehdottoman tärkeä ihmisten ja muiden eliöiden elämän kannalta. Maapallo on nimittäin suuri magneetti, jolla on pohjoisnapa ja etelänapa, ja planeetan magneettikenttä suojaa meitä kuin vahva kilpi Auringosta ja avaruudesta saapuvalta haitalliselta säteilyltä. Jos Maan magneettikenttä ei pysäyttäisi hiukkaspommitusta, säteily tappaisi planeetaltamme kaikki tunnetut elämän muodot.

”Me ihmiset olemme syntymästämme saakka alttiina luonnon voimakentille. Jokainen kehomme toiminta on tämän voiman jatkuvan vaikutuksen alainen. Se toimii niin ihmisen solun ytimessä kuin omenan siemenessäkin. Nykyisen tiedon mukaan on tällaisen voimakentän piirissä oleva materia pelkkää painovoiman sisäänsä sulkemaa, tiivistynyttä energiaa. Ihmisen kehokin on siis noin 500 biljoonasta atomeista ja molekyyleistä koostuvan solun muodostama kokonaisuus, jossa on energialataus. Kehossa vallitsevat voimat ovat jatkuvassa energianvaihdossa ja sähkömagneettisessa vuorovaikutuksessa keskenään ja ympäristön kanssa. Ei ole olemassa terveyttä tai sairautta ilman, että solujemme sähkömagneettisilla virtauksilla olisi siihen osuutta.”

Magneetin vaikutus

Tässä myös muutama sana vedestä ja magneeteista, kirjoitan tästä lisää enemmän hieman myöhemmin.

Sammakko vesitikku

”Magneettiset virtaukset muuttavat myös veden, kehomme elämännesteen rakennetta. Kun veden toisissaan kiinni olevat molekyylit irtautuvat toisistaan, laskee veden pintajännitys. Tätä kutsutaan molekyyliyhdisteiden hajoamiseksi. Näin elimistön vesitalous vilkastuu jälleen, patoutumat purkautuvat ja kipuoireet helpottavat.”

Minusta magnetismi, magneettien vaikutus ja magneettituotteet ovat mielenkiintoinen asia. Pienestä tytöstä pitäen mieltäni on kiehtonut avaruus, tähdet ja mitä sieltä löytyy. Ei siis ihme, että innostuin tästä aiheesta, kun ymmärsin, että kyseessä ei olekaan vain kauniit korut, joihin on kiinnitetty jonkinlainen magneetti, vaan jo kauan käytetty vaihtoehtoinen hoitomuoto, jolla voimme kohentaa elämänlaatuamme sekä tottakai koristella itseämme ihanilla koruilla.

Sanonkin usein, että ei haittaa vaikka et usko magneettien voimaan, se VOI vaikuttaa sinuun silti, uskoit tai et. Voit aivan hyvin hankkia kauniin korun, johon on kiinnitetty pieni, mutta todella tehokas neodyymimagneettimme ja käyttää sitä vain korun takia, unohda magneetti, se VOI huolehtia sinusta silti <3 Tätäkään emme saa luvata, koska kyseessä on vaihtoehtohoito.

 

Vastaa