Magneettinainen
Hyvinvointi,  Magneettikorut

Upea reissu Saksaan kuvastonlanseeraukseen

Uusi kuvasto

Elokuun lopulla olimme Energetix-kollegoideni Heidin ja Merjan kanssa Saksassa Weisbadenissa Energetixin uuden kuvaston julkkareissa. Lähdimme matkaan tottakai myös uuden malliston ja tuotteiden takia, mutta ennenkaikkea halusimme tavata ihmisiä, jotka toimivat saman liiketoiminnan ja yrityksen parissa sekä Energetixin henkilökuntaa.

Minulle koko reissu oli ensimmäinen Saksan reissu ja tällä matkalla myös ihastuin maahan ja saksalaisiin. Mutta kaikkein upeinta oli tavata juurikin niitä Energetix-ihmisiä. Olin aiemmin kuullut kliseisiä juttuja siitä, kuinka ihana ja lämmin tunnelma Energetixin tapahtumissa on. Voin kertoa, että ne eivät ole yhtään liioiteltuja. Meidät otettiin joka paikassa vastaan todella ihanasti, saimme ihania keskusteluja aikaan ja kun rintapieluksissamme luki Finland, se herätti tosi paljon kiinnostusta ja keskustelua. Cool, respect, wau Finland!

Magneettinainen

Lauantai-aamuna alkoi itse lanseeraustapahtuma aamupalalla ja koko päivän ohjelma käynnistyikin siitä, aika meni kuin siivillä ja olisin jaksanut vielä useammankin päivän. Kuuntelimme ohjelmaa englanninkielisen tulkkauksen avulla omista luureistamme, tulkki oli selkeä ja vaikka englanti ei olisikaan ihan priimaa, niin paikalla pärjää silti oikein hyvin. Tiedoksi uusille tulijoille.

Ohjelmassa oli kaikenlaista mielenkiintoista ja kiva juttu oli uusien jälleenmyyjien huomioiminen ja heitä olikin paikalla todella paljon! Sitten alkoi varsinainen uuden malliston julkaiseminen todella upealla muotinäytöksellä ammatimallien kanssa. Show oli todella korkeatasoinen, en ollut ihan niin upeaa odottanutkaan.

Energetix muotinäytös

Ja tottakai mallisto 2019 on aivan valtavan upea. Kun mietin aikaa, jolloin aloitin magneettikorujen parissa toisen yrityksen edustajana, on tuotekehitys ollut aivan hurjaa. Nykyään magneettikorut ovat todella tyylikkäitä ja korkeanluokan koruja, Energetix etenkin on panostanut paljon laatuun ja tyylikkyyteen. Nämä tuotteet eivät kalpene tai häpeä kovatasoisemmassakaan seurassa.

Muotishown jälkeen avautui ständit, joilla saimme käydä ihailemassa ja sovittamassa koruja, ottamassa valokuvia koruista sekä malleista Energetix-koruja yllään.

Energetix malli

Päivän aikana oli monenlaista ohjelmaa ja juttelimme monen mielenkiintoisen ihmisen kanssa. Yksi kohokohdista oli myös, kun saimme ensimmäistä kertaa Heidin kanssa tavata tiimimme mentorin Sveitsistä, Reneen. Hän on ollut mukana Energetixissä jo useita vuosia ja on yksi maailman menestyneimmistä jälleenmyyjistä.

Iloksemme istuimme illalla myös hänen kanssaan samassa illallispöydässä ja vielä seuraavana päivänäkin jokiristeilyllä Renee tuli luoksemme ja istui pöytäämme pitämään palaveria kanssamme. Kenties olemmekin Heidin kanssa joskus Reneen Sveitsin vuoristomökissä palaveeraamassa ja tottakai koko tiimikin mukana, lupasi Renee myös tulla Suomeenkin meitä kouluttamaan ja auttamaan rakentamaan Suomeen fressiä uudenlaista Energetix-perhettä.

Matkakilpailu

Lanseerauksessa julkistettiin myös uusi matkakilpailumme, joissa pääpalkintoina on kaikille tietyt kriteerit saavuttaneille palkintomatka joko Marrakechiin tai Etelä-Afrikkaan! Kaikki uudet tulokkaat voivat aina pätevöityä myös matkaan Saksaan Bingeniin.

Energetix Bingen

Jokiristeilyllä saimme myös pöytäämme meitä tervehtimään Energetixin markkinointijohtajan Jessica Schlickin. Hänen kanssaan kävimme mielenkiintoisen keskustelun Suomen tulevaisuudesta Energetix-liiketoiminnassa ja mahdollisuuksista, joita meillä täällä on. Tämä reissu avasi silmämme, miten upea yritys meillä on takana ja on niin paljon luottavaisempi fiilis tehdä tätä työtä, kun on tutustunut ihmisiin kaiken takana.

Gaalaillallisella oli erittäin tasokasta ja hyvää ruokaa tarjolla ja istuimmekin kaiken keskiössä, maailman menestyneimpien Energetix-jälleenmyyjien kanssa samassa pöydässä, mahtoiko se olla enne? Meitä oli Suomen lisäksi pöydässä mm. Saksasta, Ranskasta ja Sveitsistä. He ovat kuitenkin tavallisia mattijamaijameikäläisiä, mutta hienosti rakentaneet huikean uran Energetixillä. Kyseessä ei todellakaan ole mikään nappikauppa vaan vakavasti otettava liiketoiminta ja monet toimijoista olivatkin yllätyksekseni miehiä ja useat vieläpä reilusti yli +50 vuotiaita!

Energetix auto

Gaalailta oli upea myös ohjelman puolesta, esiintyjänä oli paremmin Saksassa tunnettu The Kelly Family. Sen jälkeen olikin biletysosio ja dj 😀

Jokiristeilyllä seuraavana päivänä oli väsynyttä, mutta iloista porukkaa ja siellä saimme myös tavata ja jutella monen uuden ihmisen kanssa. Saimme heiltä paljon arvokasta neuvoa, miten toimia jatkossa ja miten tehdä Suomesta suuri 🙂 Siihen tarvitsemme toki myös uusia jälleenmyyjiä mukaan ja haku onkin päällä iloisille, ihanille, hyville tyypeille, ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Risteilyllä

Sanoisin, että huikea reissu ja onneksi tuli tehtyä! Ja toki oli meillä Heidin kanssa ihan superhauskaa kaksinkin! Majoitumme hulppeassa Airbnb kattohuoneistossa arvoalueella todella hyvien kulkuyhteyksien päässä ja koko reissu meni enemmän kuin putkeen. Nauroin niin paljon matkan aikana Heidin kanssa, että nuorruin varmasti useita vuosia.

Ystävälistani karttui upeilla tyypeillä ja toiveeni siitä, että saisin enemmän puhua englantia ja oppia lisää toteutui. Aloitin myöskin matkan innostamana saksan kielen opinnot itseopiskeluna nettiä käyttäen ja toivon, että ensi reissulla osaan jo alkeellisesti keskustella saksaksi.

Haluatko mukaan ehdottamasti parhaaseen tiimiin ja tavata nämä samat upeat tyypit? Tulla ensi vuonna meidän mukaan pitämään hauskaa Saksaan? Me toivotamme just sut tervetulleeksi 🙂

Energetix Party

 

 

Vastaa