Työhyvinvointi
Hyvinvointi

Minkälaisessa parvessa sinä lennät?

Kirjoitin Instagramiin ihan äskettäin päivityksen samasta aiheesta.

Milloin sinä tunnet lentäväsi oikeassa parvessa?

En ole ehkä koskaan kokenut ihanampaa tunnetta, kuin opiskellessani elämäntaidon valmentajaksi noin 10 vuotta sitten.
Ryhmässämme oli parisenkymmentä henkilöä ja tunne koulutuspäivinä oli aina täydellisen hyväksyvä. Vaikka kaikki olimme erilaisia persoonia, erilaisia, hyväksyimme toisemme sellaisena kuin jokainen olimme.
Valitettavasti näin ei ole kuin harvoin ”oikeassa elämässä” 🖤

Olisikin ideaalitilanne, että päivätyössämmekin meillä olisi tuollainen ryhmä ympärillämme. Mutta ehkä monella herää kysymys, olisko se kehittävää, tuottavaa, rakentavaa, oikeaa työelämää tai edes järkevää? En tiedä, mutta ainakin meidän ryhmässä tuntui tuona aikana olevan sellainen energia, joka olisi saanut yrityksen kuin yrityksen kasvamaan, menestymään, kehittymään.

Jokainen voi omalta osaltaan vaikuttaa siihen, että luo ympärilleen hyväksyvää ilmapiiriä. Vaikutus ympäristöömme lähtee meistä itsestämme. Mutta vaikeus piileekin siinä, kun itse saa huonoa kohtelua, miten antaa toisenlaista energiaa takaisin?

Onneksi minulla on ollut vuodesta 2011 lähtien myös minun magneettielämäni.💍💙
Kohtasin tämän ihanan työni parissa myös sielunsiskoni, jonka kanssa meillä on vielä pieni, mutta sitäkin positiivisempi tiimi, jonka toivomme kasvavan samanhenkisillä ihmisillä. Teemme tätä magneettityötämme toistaiseksi päivätyön ohessa. Meillä ei ole kiire, vaan teemme asioita sydämellä, inspiroimalla toinen toistamme, energia on kohottavaa, hyväksyvää, luovaa, hauskaa!

Minkälaisessa parvessa sinun olisi mielestäsi hyvä lentää? Minkälaisessa parvessa tykkäisit lentää?

Lennä oikeassa parvessa.

Vastaa