Helposti magnetisoitu veti
Magneettikorut

Hyvänmakuista ja helposti juotavaa vettä magneettien avulla

Juotko paljon vettä? Tuleeko hanastasi pahaa vettä? Eikö vesi maistu tai haluaisitko juoda vettä, mutta et vain pidä veden mausta? Aiheuttaako vesi pulinaa vatsassa tai muuta vaivaa? Magneettitikulla voit magnetisoida veden, saada ikäänkuin lähdevettä pahasta, käsitellystä hanavedestä.

Tiesitkö, että vesi luonnollisessa muodossaan, kuten lähteessä, on magneettista maapallon magneettisen ominaisuuden vuoksi ja näin ollen magneettinen lataus siirtyy veteen. Kaupungin vesijohtovesi, joka tulee keittiöösi hanasta on käsiteltyä vettä ja saattaakin usein maistua pahalta ja vieraalta, jopa juomakelvottomalta. Kaupunkilaisvesi on menettänyt luonnollisen magneettisuutensa.

Energetix vesitikku

Arja Lindqvist-Niemelä kertookin kirjassaan MAGNEETTITERAPIA, ETTÄ veden magnetisointi on helppo ja hyvä keino ladata veteen jälleen sen luonnollista energiaa. Kirjassaan hän kertoo magnetisoidun veden vaikutuksista, joita voivat olla:

  • parantaa veden makua
  • vähentää happoisuutta ja auttaa siten kehon PH:n säätelyssä
  • magneettinen vesi voi tuottaa terapeuttisia vaikutuksia kehoon mm. aineenvaihduntaan, hermojärjestelmään ja munuaisten toimintaan
  • se voi auttaa vatsa- ja suolisto-ongelmissa, jos sitä juodaan päivittäin ennen ruokailua
  • se voi hävittää kehon myrkkyvarastoja
  • saattaa vähentää turvotusta

..ja monta muuta mielenkiintoista asiaa, joita voit lukea lisää Arjan kirjasta Magneettiterapia.

Yksi tapa magnetisoida vesi on mm. Energetixin vesitikut, joita löydät täältä. Jotta saisit veden magnetisoitua, on magneetin voimakkuuden oltava tarpeeksi vahva (vähintään 800 gaussia), Energetixin tikkujen voimakkuus on 2000 gaussia. Itse pidän pöydällä lähes aina vesikannua, jossa nököttää jatkuvasti vesitikku, vesi on aamulla ihanan pehmeää, kun olen laittanut kannun illalla pöydälle odottamaan. Eron maussa todella maistaa! Kokeile vaikka laittaa kaksi kannua pöydälle, joihin toiseen laitat magneettitikun ja toisen ilman magneettia ja maista vettä, kun tikku on ollut kannussa noin tunnin. Magneettitikku on mielestäni myös aivan huipputuote esim. retkeillessä, mökillä, pitkillä lento- tai automatkoilla, koska saat nopeasti hyvää vettä. Tikku ei tietenkään tee juomakelvottomasta vedestä juotavaa, mutta parantaa esim. pahan pulloveden makua.

Paras tulos tulee, kun tikku on vesikannussa ollut noin tunnin ja vesilasissa riittää noin 15 minuuttia, myös juomapullossa minulla on lähes aina vesitikku. Veden magnetisoitumisen aikaan vaikuttaa siis veden määrä ja magneetin voimakkuus. Kun poistat magneettitikun vedestä, sen magneettisuus säilyy pari kolme päivää.

Tiesitkö, että eläimet rakastavat magnetisoitua vettä? Juovathan he jatkuvasti sitä esim. lätäköistä, puroista, järvistä ja joista. Tästä syystä eläimet rakastavat myös magneettitikulla magnetisoitua vettä. He haistavat eron vesijohtovedessä ja magneetilla käsitellyssä vedessä. Tästä voit tutustua eläimille tarkoitettuun VESIKUPPIMAGNEETTIIN.

Olen itse käyttänyt magneetteja vuodesta 2011 ja myös toiminut magneettituotteiden jälleenmyyjänä ja saanut kuulla mielenkiintoisia tarinoita asiakkailtani niin heidän itsensä kokemuksista kuin lemmikkiensä suhtautumisesta magneetilla käsiteltyyn veteen.

Haluaisitko kokeilla miten ihanan makuista voit vedestä saada helposti ja edullisesti? Voit hankkia oman vesitikkusi tilaamalla sen joko verkkokaupastani ilman postikuluja tai ottamalla yhteyttä minuun mira (at) happymind.fi tai laita viestiä somen kautta FB-sivuilta Magneettikorut. Vesitikut olisivat loistava idea myös kahviloihin ja ravintoloihin!

Lähteet omien kokemusten lisäksi kirjasta Magneettiterapia; Arja Lindqvist-Niemelä

Magneettista syksyä sinullekin,

Mira

Vastaa