Kaikki kehon toiminnat tapahtuvat sähköisesti. Kaikkialle, missä on sähköä, muodustuu magneettikenttä ja toisaalta magneeteilla voidaan vaikuttaa sähkökenttiin.

Hyvä kaikkien kehon 80 biljoonan solun terveyden tason osoitin on niiden elinvoimainen värähtely määrätyillä taajuuksilla. Nämä värähtelyt tarvitsevat kehon omia magneettikenttiä, jotka puolestaan lataavat soluja ja kuljettavat informaatiota.

Keho parantaa siis itse itseään luonnollisella tavalla. Kehon hyvinvoinnin kannalta tärkeintä on hyvä verenkierto ja soluaineenvaihdunta. Happi, vitamiinit, entsyymit - näiden pitää kulkea soluihimme nopeasti, jotta pysymme kunnossa. Kun magneeteilla tehostetaan verenkiertoa, solut saavat enemmän happea ja ravinteita ja kuona-aineet poistuvat nopeammin kehosta. Monesti esim. päätetyöskentelyssä niskat ja hartiat jumiutuvat. Tämä johtuu hartioiden jännittämisestä ja kuona-aineiden kerääntymisestä lihakseen. Magneettikentän lisätessä aineenvaihduntaa, kudoksissa olevat kuona-aineet lähtevät liikkeelle ja kireys helpottuu vähitellen.

tehosydän, magneettikorut, magnetix, vaihtoehtohoito

Asiakkaamme ovat saanet apua mm. seuraaviin vaihvoihinsa:

migreeni, lihaskivut, selkäsäryt, nivelsäryt, reuma, fibromyalgia, siitepölyallergia, astma, korkea verenpaine, uniongelmat, heikko verenkierto, iskiaskivut, tenniskyynärpää, kuukautiskivut, stressi, väsymys, haavojen nopeampi parantuminen jne. Muistathan, että magneeteilla ei koskaan pidä korvata lääkäriä tai lääkehoitoa!

Magneettiterapia on luonnonmukaista, eikä elimistöön kerry mitään ylimääräistä. Kuten akupunktuurin ja homeopatiankin kohdalla, magneettien vaikutusta ei ole helppo todistaa koululääketieteellisesti. Muodosta siis itse oma mielipiteesi magneettien voimasta!

 Muista: henkilöt joilla on sydämentahdistin, eivät saa käyttää magneettikoruja. Jos kärsitte kilpirauhasen ongelmista, koruja voi käyttää, mutta kaulakorun käyttö saattaa joillekin aiheuttaa pahoinvointia tms, mitään estettä ei kuitenkaan ole, kokeilla voi. Varmuuden vuoksi, välttäkää korujen käyttöä raskauden ensimmäisellä kolmanneksella, mikäli ette ole aiemmin käyttäneet.

Mikäli epäröitte tuotteiden käyttöä, varmistakaa asia lääkäriltänne.