Magneettinen vuosi 2018

Magneettinen vuosi 2018
Magneettiterapia kotihoidossa -kirjaa lueskellen Thaimaan auringon alla.

Palmut huojuvat lempeässä tuulessa, aurinko paahtaa kuumasti, taivas on sininen ja pilvetön, istun bikineissä varjoisalla terassilla ja kirjoitan ensisanat blogiini, jouluaattona 2017.

Täällä auringossa ja valossa, keskellä Suomen pimeintä talvea, on ihana odotella vuoden vaihdetta ja miettiä, mitkä ovat unelmani ja tavoitteeni vuodelle 2018? Mitä haluan elämältä? Mitä kohti suuntaan? Mihin panostan ja mille asioille annan aikani ja energiani? Siksi mukanani on myös Sanna Wikströmin kirja: Sydän löytää tien. Kirjahulluna oli vaikea valita, mitä kirjoja otan mukaan, päädyin sitten tähän tehtäväkirjaan, jossa voin juurikin pohtia kyseisiä asioita ensi vuodelle ja elämälle yleensä sekä mukaan tuli kirjoja magneettiterapiasta, magneettikorujen kanssa työskentelystä ja yksi elämäntaidonvalmennuskirja myöskin.

Tutustuin magneettikoruihin vuonna 2011 ja kirjauduin lähes heti myös itse jälleenmyyjäksi, vain sen takia, että voisin tilata muutaman korun itselleni edullisemmalla hinnalla. Olin kärsinyt päänsärystä pitkään ja eräs tuttavani ehdotti, josko kokeilisin magneettikorua. Nauroin asialle. Mutta hän antoi omansa lainaksi ja viikon parin kuluttua huomasin, että päänsärkyä ei ollut, vaikken ollut ajatellut asiaa juurikaan. Niinpä sitten ajattelin, että no, tuskin se tämän korun ansiota on, mutta tilasin kuitenkin itselleni 42 euron arvoisen aloituspakkauksen, johon sisältyi yksi koru ja paljon materiaalia, vain siksi, että saisin rannekkeen itselleni ja pääsisin siis tilamaan itse alennuksella koruja.

Mitä tapahtui? Jäin positiiviseen koukkuun. Ranneke ranteessani helpotti huomattavasti päänsärkyjäni ja oli ennen kaikkea kaunis ja muutkin ihastuivat koruun. Minulle tuli kysymyksiä, mistä saisin samanlaisen ja ajattelin, että minä en ainakaan ryhdy näitä myymään, koska en ole koskaan oikein ollut ”koruihmisiä”. Mutta kun sain kysymyksen, tulisinko näyttämään koruja tuttavani työpaikalle, ajattelin (yrittäjäihmisenä), että no miksi en menisi. Lainasin tuttavaltani muutamia koruja ja esitteitä, koska itselläni ei silloin vielä ollut ja menin ihan ummikkona esittelemään koruja. Tapahtuma oli menestys, vaikken juuri mitään kertonut enkä ollut valmistautunut ja myynti oli melkoisen hyvä. Sille tielle jäin. Magneettikorut ovat siitä lähtien kulkeneet matkassani ja nyt on aika laittaa isomi vaihde päälle.

Magneettikorvikset

Olen tutustunut moniin hyviin tuotteisiin, joita markkinoidaan mm. kotikutsuilla ja esittelyissä enkä ole vielä löytänyt yhtä mukavaa ja helposti myytävää tuotetta kuin magneettikorut. On kuitenkin ollut hyvä kokeilla tässä rinnalla jos jonkinmoista, sillä arvostus ja usko omaa tuotetta kohtaan on siinä matkalla vain kasvanut ja syventynyt.

Vuosi 2018 on minun ja Energetix Bingen -magneettikorujen The Vuosi. Onnekseni sain myös tutustua ihanaan naiseen, sielun siskooni, jonka kanssa uskon, että meillä on edessä vielä upea ja antoisa matka yhdessä magneettikorujen parissa. Tiimimme Team Sparkle tulee kokoamaan yhteen samanmielisiä positiivisia ladybosseja, joilla on tietynlainen nälkä tehdä omasta elämästään huikea seikkailu, olla omia pomojaan ja määrätä omasta ajankäytöstään tai vain toteuttaa joitakin tiettyjä unelmia, vaikkapa matkoja, Energetix-magneettikorujen avulla.

Haluaisitko sinä tutustua magneettikoruihin ystäväporukalla omassa kodissasi tai, jos olet yrittäjä niin haluaisitko pitää koruesittelyn yrityksessäsi?

Minun yhteystietoni ovat mira@happymind.fi ja puhelimella tavoittaa 044-0200471. Jos et vielä seuraa minua Instagramissa, niin tule seuraajaksi happy_energetix. Facebookissa taasen löydät sivuni nimellä Magneettikorut.

Tästä pääset verkkokauppaani.

Ihanaa Joulua täältä kuuman Thaimaan auringon alta 🙂

Mira

Ananasriipus

 2 thoughts on “Magneettinen vuosi 2018”