Olet varmaan joskus kuullut puhuttavan magneettikoruista?

Mitä ne sitten ovat?

Aivan yksinkertaisuudessaan selitettynä ne ovat koruja, joihin on valmistusvaiheessa lisätty pieni, mutta voimakas neodyymimagneetti. Tästä siis tulee myös nimitys magneettikoru.

Miksi ihmeessä koruihimme on istutettu magneetti? Toki korujamme voi käyttää aivan hyvin "pelkkänä koruna" kauneutensa vuoksi eli piittaamatta sen enempää magneetista (paitsi jos sinulla on sydämentahdistin). Mutta, jos olet kiinnostunut magneettien voimasta, sinua varmaankin kiinnostaa tietää, että magneetteja on käytetty vuosituhansia sekä terveyden että kauneuden hoitamiseen. Ja niin käytetään tänäkin päivänä.

Magneetin ei siis tarvitse olla iso, jotta sillä on vaikutusta meihin, kunhan se on riittävän tehokas. Magneeteilla ei pidä koskaan korvata lääkehoitoa tai lääkäriä, mutta ne voivat olla oiva apu moneen vaivaan. Useat ihmiset ovat saaneet apua erilaisiin kolotuksiin, jomotuksiin, turvotuksiin, kiputiloihin, kuukautiskipuihin, vaihdevuosioireisiin, vatsavaivoihin jne. Magneeteista ei ole todettu olevan mitään haittaa, ainoastaan, jos sinulla on sydämentahdistin niin käytä magneetteja varoen, sillä magneetit voivat tyhjentää tahdistimen paristot.

"Magnetismi on yleisesti vaikuttava voima. Sen vaikutus ulottuu kaikkeen. Kaikkiin ilmiöihin, kaikkiin ihmisiin sekä kaikkiin eläimiin ja kasveihin."

Johann Wolfgang von Goethe, saksalainen runoilija

Esimerkkejä magneettien käyttökohteista

Miran korukauppa palvelee netissä 24/7 joka päivä, joten klikkaa itsesi sisään ja tutustu tarkemmin tuotteisiimme.

Valikoimassamme on koruja, asusteita, tuoksuja, ihonhoitosarja sekä hyvinvointituotteita niin naisille, miehille, lapsille kuin lemmikeillekin.

Pääset KAUPPAAN TÄSTÄ

Ja tottakai käyn tuotteiden kanssa pitämässä kotikutsuja, esittelyitä niin messuilla, markkinoilla kuin yrityksissäkin ja erilaiset hyvinvointitapahtumat ja työhyvinvointipäivät ovat olleet myös suosittuja. Monia kiinnostaa myös ryhtyä itse esittelemään näitä tuotteita ja käynkin pitämässä myös bisnesesittelyitä kiinnostuneille.
Maan magneettikenttä on todella mielenkiintoinen.

Maan päällä olemme jatkuvasti alttiina erilaisille voimille ja säteilyille. Jotkut meistä ovat siitä tietoisia ja toisiin sen vaikutus on kovin huomaamaton. Näin on erityisesti magnetismin kanssa. Sitä emme viidellä aistillamme pysty tuntemaan. Silti maan magneettikentän voima vaikuttaa meidän kaikkien elämään maapallolla. Magnetismi ei ole vain ulkopuolella ja ympärillämme vaan se on myös aina meissä sisällä. Vain pelkkä olemassaolomme tuottaa magneettista säteilyä.

"Rauta kuljettaa happea kehossamme ja se on myös tärkeä osa aineenvaihdunnassamme. Magnetisoituna solumme saavat oikean energiapotkun, jonka jälkeen ne pystyvät toimimaan nopeammin ja paremmin". Linus C. Pauling, Nobelin palkinnon saaja

Mira