Cosmopharmalla on 20 vuoden kokemus luonnollisista kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteista. Valmistajamme ja tuottajamme ovat riippumattomia laboratorioita ja tehtaita, joilla kaikkilla on paljon henkilöitä, jotka jatkuvasti pyrkivät kehittämään ja nykyaikaistamaan tuotteita nykypäivän kysyntään ja vaatimuksiin. Tämä tarkoittaa, että meillä on aina uusimmat ja parhaat tuotteet valikoimassamme ja tuottajat varmistavat, että tuotteemme koostumus sisältää parasta luonnon kauneutta ja että se valmistetaan käyttäen modernia teknologiaa ja tutkimusta.
Cosmopharma on näiden avulla luonut vahvan tuotelinjan joka sisältävää korkealaatuisia, luonnollisia ihonhoitotuotteita.

Jaa ilo asiakkaidemme,emäntiemme ja työntekijöidemme kanssa!
Olemme ylpeitä tuotteistamme, jotka tulevat nopeasti tekemään Cosmopharmasta yhden johtavista yrityksistä Pohjoismaissa
kauneuden ja terveyden markkinoilla.

Tervetuloa Cosmopharmaan - maailmaan, joka on täynnä mahdollisuuksia!

Laatu
Cosmopharma tavoittelee luonnollisia tuotteita jotka ovat parasta mahdollista laatua sekä raaka-aineiden että valmistusmenetelmien osalta. Cosmopharma haluaa tämän saman laadun läpi koko toiminnan tuotteista asiakaspalveluun ja koulutuksiin.

Yhteenkuuluvuus
Cosmopharma luo turvallisen ja tervetulleeksi toivottavan ympäristön johon sekä myyntikonsultit että työntekijät tuntevat kuuluvansa vahvasti. Ketään ei jätetä ulkopuolelle ja jokaisella on merkitys yritykselle. Jokaisen yhteistyökumppanin on voitava tuntea itsensä osaksi ryhmää.

Ilo
Cosmopharma haluaa olla esimerkillinen edelläkävijä siinä, että vahvimmaksi eteenpäinvieväksi voimaksi tunnustettaisiin ilo. Kaikki työ myyntikonsulttien henkilökohtaisissa tapaamisissa johdon, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa, pitäisi perustua iloon.

Henkilökohtainen kasvu
Cosmopharma antaa sekä myyntikonsulteille että työntekijöille laajat mahdollisuudet henkilökohtaiseen kasvuun työn kautta, kasvaneeseen sosiaaliseen kyvykkyyteen tapaamisten ja koulutusten kautta sekä markkinointiohjelman riippumattomalle myyntikonsultille mahdollistaman rajoittamattoman ansaitsemismahdollisuuden kautta.

Vapaus
Cosmopharmalla on laaja tuotevalikoima ihonhoidon, meikin, kauneuden ja terveyden aloilta. Jokainen myyntikonsultti voi itse valita minkä tuotteiden tai tuoteryhmien parissa haluaa työskennellä. Emme aseta konsulteillemme aktiivisuusvaatimuksia. Jokainen myyntikonsultti valitsee itse milloin ja kuinka usein haluaa työskennellä ja ohjaa näin itse sekä aikaansa että tulojaan.

 

Näitä ainesosia vältämme!

Mineraaliöljyt

Mineraaliöljyt voidaan helpoiten selittää bensiinin-  ja öljyntuotannon yhteydessä syntyväksi jäteaineeksi. Mineraaliöljyt vaikuttavat niin, että ne muodostavat ihoille ikään kuin ohuen muovikalvon. Iho ei voi tuolloin hengittää, erittää hikeä ja talia, tai suojautua ulkoisilta rasitteilta. Mineraaliöljy häiritsee ihon luonnollista nestetasapainoa, luoden riippuvuutta. Jos lopetat mineraaliöljyä sisältävän tuotteen käytön, seuraa siitä usein reaktio, joka tekee ihosta erittäin kuivan. Siksi tulet riippuvaiseksi esim. jatkuvasta huulirasvan lisäämisestä.
Mineraaliöljyjä käytetään muun muassa autojen moottoreihin ja ompelukoneöljynä.
Mineraaliöljyjen nimiä ovat esimerkiksi:
Mineral Oil (Mineraaliöljy), Paraffinum Liquidum, Vaselin (Vaseliini), Paraffin (Parafiini), Vit mineralolja (Valkoinen mineraaliöljy), Medicinsk vitolja (Lääkelaatuinen mineraaliöljy), Oleum petrolen, Oleum vaselini, Paraffinum, Vaselin Oil, E 905, Paraffin Oil, Liquid paraffin.

Parabeenit

Parabeenien katsotaan kuuluvan enemmän "hyviin" säilöntäaineisiin, koska ne aiheuttavat vähemmän allergiaa kuin muut säilöntäaineet. Parabeeneja ei pidetä ympäristölle haitallisina, joten ne on määritelty vaarattomiksi aineiksi. Ne voivat kuitenkin vaikuttaa kehon hormonaaliseen järjestelmään, ja uusi tutkimus osoittaa, että niillä on vaikutusta mieshormonien määrään, mikä voi aiheuttaa tulevaisuudessa ongelmia lisääntymisen suhteen. Parabeeneja saa käyttää, mutta epävarmuus niiden pitkäaikaisvaikutuksista on tehnyt niistä täysin kiellettyjä alle 3-vuotiaille tarkoitetuissa tuotteissa.

SLS ja SLES (Sodium Lauryl Sulfate ja Sodium Laureth Sulfate)

SLS ja SLES käytetään usein tuotteissa, joiden halutaan vaahtoavan, kuten esim shampoo, suihkugeeli, hammastahna jne. Ne voivat aiheuttaa ihon ja limakalvojen ärsytystä, ja näitä ainesosia sisältävät tuotteet voivat pahentaa herkän ihon reaktioita ja erilaisia iho-ongelmia. SLS ja SLES voivat aiheuttaa pientä näppyläihottumaa kasvoihin (kosmetiikka-akne). Kipeät rakkulat suussa (aftat), voivat myös kadota, jos vaihdat hammastahnan sellaiseksi joka ei sisällä SLS.

Mikä tekee SLS ja SLES niin ärsyttävää iholle, on osittain niiden rasvaa poistava ominaisuus, joka vie pois paitsi lian, myös ihoa ja limakalvoja suojaavan rasvan. Kuivuus, kutina, ihottuma ja rakkulat ovat tavallisia merkkejä siitä, että tämä suoja on heikentynyt. On myös tutkimuksia, joiden mukaan SLS aiheuttaa hiustenlähtöä ja päänahan ärsytystä. Vaivat loppuivat kun vaihdettiin SLS ja SLES-vapaisiin hiustuotteisiin.

Cosmopharma on valinnut välttää täysin sekä riippuvuutta aiheuttavia mineraaliöljyjä, hormonitoimintaa häiritseviä parabeeneja, sekä ihoa ja limakalvoja ärsyttäviä ainesosia SLS ja SLES.